onsdag den 14. april 2010

Slut med kolde fødder og hævede ankler

404 - Not Found

Er du også en et af de mange mennesker, som lider af at have et dårligt blodomløb

Der er nu hjælp at hente med Electro Flex Cirkulations Booster til hjemmebrug fra www.shytobuy.dk. Electro Flex gør brug af T.E.N.S-teknologi, som virker ved at sende elektriske impulser op igennem akupunktur-punkterne på fodsålerne, som derigennem bidrager til at lindre smerte, og forbedrer blodomløbet.

I dag lider et stort antal mennesker under at have smerter i fødderne, samt hævede og kolde fødder på grund af et dårligt blodomløb. Den nye innovative Cirkulations Booster fra producenten BioEnergiser bruger principperne fra 'zoneterapi' for at øge blodcirkulationen. Dette sker ved hjælp af dybdegående massage , gennem specifikke reflekspunkter på dine fødder. Denne proces kan have en betydelig effekt på smertelindringen af en lang række fysiske tilstande herunder smerter i benene.
Et forbedret blodomløb i kroppen, kan desuden være til gavn for en lang række lidelser, som er associeret med dårligt blodomløb. Disse lidelser inkluderer bl.a. stres, gigt, rygsmerter, iskias, ømme og hævede fødder, diabetes, sår på ben og fødder, ledsmerter, hævelse, inaktivitet, følelsesløshed, kredsløbssygdomme, rastløse ben, væskeretention, samt adskillige andre lidelser.

T.E.N.S-teknologi

T.E.N.S. står for 'Transkutan Elektrisk Nerve Stimulation', og er en lægeligt dokumenteret metode til at dæmpe smerteimpulser i nervesystemet. Teknologien understøtter kroppens naturlige smerteforsvar, og anvendes til smertelindring inden for fysioterapien, og i den etablerede lægevidenskab. T.E.N.S. kan nedsætte både akut eller kronisk smerte.

Hvem kan Electro Flex Cirkulations Booster hjælpe

Hvis du har problemer med dårligt blodomløb eller kredsløbssygdomme, kan Cirkulations Boosteren hjælpe dig. Forringet blodomløb er almindeligt hos midaldrende og ældre mennesker, og kan bl.a. føre til forhøjet blodtryk, Buergers sygdom, Raynauds sygdom og åreknuder. Diabetikere lider også ofte af at have hævede og ømme fødder, og vil derfor også have gavn af enheden. Dog bør enheden ikke bruges af personer med hjerteproblemer, eller personer som har en pacemaker. Hvis du har mistanke om, at du har et dårligt kredsløb, vil den første fremgangsmåde være, at kontakte din læge. Dog kan et produkt som Electro Flex bidrage til at optimere dit blodomløb, samt lindre smerte. Læs mere om Electro Flex her.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar