lørdag den 26. april 2014

Dagens nyheder - Læs bla. om Powerman er klar til at indtage København

Hellere for lidt tøj end for meget i BT-klassiker
18 grader lyder vejrmeldingen for søndagens 35. udgave af klassikeren BT Halvmarathon fra Kongens Lyngby til Rundforbi Stadion i Nærum. En smuk temperatur i det tidlige forår. Men for løbere, der skal ud på 21,1 kilometer, er den relativ høj. Derfor er her et godt råd fra en ekspert, lægen og den dobbelte Eremitageløbsvinder, Keld Johnsen, til de 9.000 løbere: - Hellere for lidt tøj end for meget. Foto: Morten Germund
Læs mere her

Tredobbelt vinder vender tilbage i sjællandsk klassiker
Maria Sig Møller, 30, har i flere år været en af Danmarks bedste langdistanceløbere, men nu løber hun kun for sjov. Som hun selv udtrykker det. Ikke desto mindre er det sejren, hun går efter, når hun søndag gør comeback i SNIKs 35. BT Halvmarathon. - Jeg gider ikke træne som "i gamle dage", så det bliver ikke til så meget. Jeg er et andet sted i mit liv, og arbejdet fylder mere end løb, siger hun. Maria Sig Møller arbejder med sport, marketing og events i f.reklame, men helt glemt kunsten at løbe stærkt har hun ikke.
Læs mere her

Powerman er klar til at indtage København
Duatlons svar på Ironman, Powerman, er endnu et legendarisk løb, som indtager København søndag 27. april. For første gang afvikles et kvalifikationsløb til VM i Schweiz på dansk grund, og godt 600 deltagere stiller til start kl. 9.00 på Islands Brygge. Atleterne skal først løbe 10 kilometer og derefter cykle 120 kilometer, inden der sluttes af med 20 kilometer løb. Den lange duatlondistance er barsk kost, og mange topatleter betegner den som hårdere end en Ironman.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar